Otvaraju se frizerski saloni i teretane, penzioneri od 18.00 mogu u šetnju sat vremena

Podeli:

Od danas počinju da rade pijace u zatvorenom, frizerski saloni, teretane. Penzioneri mogu u šetnju sat vremena vreme policijskog časa kada je kretanje zabranjeno ostalim građanima. Prema poslednjim podacima, koronavirusom su zaražene 8.042 osobe, a preminulo je 156 ljudi.

U Vojvodini još 19 osoba zaraženo koronavirusom, najviše u Vršcu

Na području AP Vojvodine u poslednja 24 časa koronavirus je registrovan kod još 19 osoba, od ukupno 239 testiranih. Od početka epidemije testirano je 7.190 ljudi, a pozitivno na koronavirus bilo je 656 osoba.“To je nešto veći broj nego što smo imali minulih dana, jer smo u Vršcu imali jedan incident sa nekoliko zaraženih“, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i dodao da je najveći broj novozaraženih upravo u tom gradu.Ukazao je da postoji trend smanjenja obolelih u tanove socijalne zaštite na području Vojvodine, gde je ukupka i zaposlenih, do sada su samo dve osobe zaražene. T je ogroman uspeh, rekao je Mirović i čestitao na disciplini i odgovornosti.rus je registrovan kod još 19 osoba, od ukupno 239 testiranih. Od početka epidemije testirano je 7.190 ljudi, a pozitivno na koronavirus bilo je 656 osoba.„To je nešto veći broj nego što smo imali minulih dana, jer smo u Vršcu imali jedan incident sa nekoliko zaraženih“, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i dodao da je najveći broj novozaraženih upravo u tom gradu.Ukazao je da postoji trend smanjenja obolelih u Vojvodini.U 92 ustanove socijalne zaštite na području Vojvodine, gde je ukupno 11.389 korisnika i zaposlenih, do sada su samo dve osobe zaražene. To je ogroman uspeh, rekao je Mirović i čestitao na disciplini i odgovornosti.
Dvadesetdve osobe pozitivne su na koronavirus iz Zrenjanina. Po dve osobe su pozitivne iz Sečnja i Novog Bečeja, kao i jedna iz Nove Crnje.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga