Otvara se 21. Festival umetnosti jabuke i žetve kineskih poljoprivrednika u gradu Ćisja u provinciji Šandung za 2023. godinu

Podeli:

Nedavno su na Trgu kulture svečano otvoreni 21. Festival umetnosti jabuke i žetve kineskih poljoprivrednika u mestu Ćisja u kineskoj provinciji Šandung za 2023. godinu. Prijatelji i gosti iz celog sveta okupili su se da proslave ovaj događaj.

Dana 26. oktobra, 21. Festival umetnosti jabuke i žetve kineskih poljoprivrednika 2023. počeo je zvučnim i snažnim bubnjevima karakterističnog mesnog nematerijalnog kulturnog nasleđa. Predstavnici književnih i umetničkih kao i sportskih i zabavnih krugova, zatim domaćih platformi e-trgovine, trgovaca voćem, poslovnih i turističkih krugova, i voćara zajedno su svedočili ovom uzbudljivom trenutku.

Kako se navodi, kako bi nastavili da poboljšavaju imidž grada „Ljubavnog voćnog grada – slatke Ćusja“, ojačali publicitet i marketing autohtone sorte jabuka i pokazali šarm ovog mesta, Opštinski odbor partije i vlade su doneli odluku o održavanju ovog festivala.

Više od mesec dana, tokom ovog festivala u Ćisji je održavana izložba ručno rađenih artikala na temu kulture jabuka , zatim „Mastilo Ćisja – grad književnosti“ poznatog pisca Guo Dusjinga, , „Festival Žute reke·i berbe voća“ – zlatnojesenje putovanje, 11. takmičenje u odabiru Kralja jabuke, konferencija za promociju projekta investicija u samom gradu, onlajn promocija sa temom „Slavne ličnosti i influenseri koje se okupljaju u Voćnom gradu“ itd., nastojeći da Festival umetnosti jabuke bude jednostavan, svež, uzbudljiv i nezaboravan događaj i festival na kome svi mogu da učestvuju, proslave žetvu i podele radost.

(Autor: Luan Ćinčeng)

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga