„Osetio sam stravičan bol, koji je nastao ujedom mačeta sivo zelene boje“

Podeli:

Postoje ujedi pasa, ali i mačaka koji se prijavljuju komunalnoj policiji.  Jedan od nesvakidašnjih se desio u Elemiru na uglu ulica Boška Mijatova i Đure Jakšića.

Mače
Ilustracija

 

S.R. iz Elemira  je birao lubenice, koje su su prodavale na ćošku pomenutih ulica, kada je doživeo napad od strane ni manje ni više nego mačeta.

„Osetio sam stravičan bol, koji je nastao ujedom mačeta sivo zelene boje. Ujed je bio u predelu palca leve noge, obostrani ujed na palcu. Ne znam čije je mače, ne znam da li je vakcinisano“, napisao je u zapisniku o ozleđivanju povređeni  pedesetdevetogodišnji meštanin ovog sela.

On je još napisao da su tri mačeta viđena kod prodavnice u Elemiru, a da je mače nakon ujeda pobeglo. Povređeni meštanin se javio lekaru, koji ga je pregledao.

Ne znamo sa sigurnošću kakve su namere povređenog meštanina Elemira. Svakako da se ne radi o ozbiljnom napadu, jer koliku štetu može da napravi mače?! Čoveka svakako nije mrzelo da dođe iz svog mesta u kom živi do Zrenjanina kako bi u prostorijama komunalne policije dao izjavu o pomenutom napadu.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga