Organizovan tradicionalni prijem gradonačelnika i njegovih saradnika za predstavnike bratskih i prijateljskih gradova i opština

Podeli:

Tokom manifestacije “Dani piva” naš grad posećuju brojni gosti i iz drugih sredina, a tradicionalni prijem gradonačelnika i njegovih saradnika za predstavnike bratskih i prijateljskih gradova i opština organizaovan je danas u Gradskoj kući.

Na tom prijemu gradonačelnik Simo Salapura ugostio je delegacije Trebinja, Bijeljine, Laktaša (Republika Srpska, BIH) i Arada (Rumunija).

Iz Bekeščabe (Mađarska) stigli su pozdravi, budući da su zbog bolesti bili sprečeni da dođu, a u toku popodneva i večeri očekuje se i dolazak predstavnika još nekih lokalnih samouprava iz naše zemlje i okruženja.

Današnji prijem protekao je u veoma srdačnom, prijateljskom razgovoru.
Pozdravljajući predstavnike gradova i opština, gradonačelnik je zahvalio na dolasku na naše “Dane piva”, koje su gosti ocenili kao značajnu manifestaciju poznatu ne samo u Srbiji već i regionu.

Gradonačelnik Salapura je svima poželeo prijatan boravak u našem gradu i izrazio očekivanje da će dobra saradnja lokalnih samouprava biti nastavljena i ubuduće.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga