Oglasila se kompanija Drekslmajer povodom udesa i povređivanja radnika

Podeli:

Firma Drekslmajer oglasila se putem saopštenja povodom nemilog događaja koji se dogodio u Ruminiji, kada su u udesu povređeni radnici ove značajne firme. Saopštenje na pitanja RTV Santos prenosimo u potpunosti:

„Većina naših kolega, koje su bili u autobusu koji je učestvovao u saobraćajnom udesu koji se dogodio u neposrednoj blizi grada Satu Mare u Rumuniji, je dobrog zdravstvenog stanja i pušteni su iz bolnice. Trenutno su smešteni u hotelima u Satu Mare.
Tri naše koleginice su zadržane na bolničkom lečenju, radi daljeg pružanja medicinske nege. Danas smo imali i telefonske razgovore sa njima kako bismo saznali na koji način možemo da im pomognemo i da li im je nešto potrebno.
Porodice povređenih su obaveštene o tome šta se dogodilo i u kontaktu smo sa njima. Predstavnici kompanije u Satu Mare bili su u bolnici sinoć kako bi pružili potrebnu podršku.
Ono što je najvažnije jeste da su svi stabilnog zdravstvenog stanja.   Rumunska policija trenutno radi na utvrđivanju uzroka saobraćajne nesreće. Prevoznik je poštovao sve zakonske uslove i regulativu u pogledu dokumenata, vremena vožnje, pauze i odmora. Grupa zaposlenih koja je bila u tom autobusu, išla je u pogon naše kompanije u Satu Mare u okviru programa razmene znanja i iskustava koji je kompanija razvila“, navodi se u saopštenju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga