Održana druga Izborna skupština FOŽ SPS u Zrenjaninu

Podeli:

U multimedijalnoj sali hotela „Vojvodina“, održana je druga Izborna skupština Foruma žena GrO SPS Zrenjanin. Za predsednicu izabrana je Željka Milošević, dipl.profesor informatike i master ekonomije.

Za potpredsednice izabrane su Anđa Deurić, ekonomista, Tanja Vuletic, medicinska sestra i prim. dr Eleonora Marjanovic specijalista dečije i preventivne stomatologije. Pored predsednice i potpredsednica Foruma žena, izabrano je i 11 članica predsedništva. Ispred GrO SPS Zrenjanin obratio se potpredsednik GrO SPS Zrenjanin, dr Dragan Tošić, koji je pohvalio rad Foruma žena i istakao da isti ima punu podršku kako predsednika GrO Željka Malušića, tako i članova GrO i omladine.

 

Skup je pozdravila predsednica Foruma žena SPS u Vojvodini Aleksandra Đanković. U ime rukovodstva Foruma zena Srbije prisutnima se obratila sekretarka Foruma žena, narodna poslanica Snežana Paunović.


Izbornoj skupstini prisustvovale su potpredsednica Foruma zena SPS u Vojvodini Jelena Lopusina, sekretarka Svetlana Babic i clanica predsednistva Vesna Dragojerac, kao i državni sekretar u Vladi Srbije, Zoran Kasalović, član Predsedništva SPS Branko Ćurčić i potpredsednik GrO SPS Novi Sad prim. dr Veselin Bojat.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga