Od danas moguće veće gužve na beogradskim putevima

Podeli:

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, na petljama Geneks, Sava Centar, Bežanijska Kosa i Beograd

JP „Putevi Srbije“ obaveštava da će se od 15.06.2021. od 22 časa do 17.06.2021. godine do 5 časova, izvoditi radovi na demontaži starih „P“ i „G“ portala i portalnih tabli, na delu državnog puta I A reda broj 1, na petljama Geneks, Sava Centar, Bežanijska Kosa i Beograd sledećom dinamikom:

• 15/16.06. 2021. godine, u periodu od 22 do 5 časova, na petlji Geneks i petlji Sava Centar, u smeru ka Nišu.
• 16/17.06.2021.godine, u periodu od 22 do 5 časova, na petlji Geneks i petlji Beograd, u smeru ka Beogradu, a na petlji Bežanijska Kosa, u smeru ka Nišu.

U zoni radova biće zatvorena zaustavna, vozna i delimično isključne saobraćajne trake na navedenim petljama auto-puta kroz grad Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama, sa kratkotrajnim obustavama do 15 minuta.

• Na Pančevačkom mostu, do 23.06.2021. g, od 18 do 6 č, radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica, u oba smera (ne u toku iste noći). U zoni radova za saobraćaj je zatvorena jedna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.


Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.


 Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45:
-na graničnom prelazu Kelebija, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 180 minuta,
-na graničnom prelazu Xorgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 180 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta
Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga