Očitavanje vodomera privremeno prekinuto

Podeli:

Očitavanje vodomera privremeno prekinuto usled pogoršanja vremenskih uslova. Zbog najavljenih niskih temperatura neophodno je da korisnici usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ zaštitite vodomere i unutrašnju vodovodnu instalaciju. Prijava stanja vodomera do 25. marta.
Niske temperature i sneg privremeno su prekinuli, 12. marta započeto, prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika usluga ovog javnog preduzeća, koje se vrši u samom Zrenjaninu i 6 naseljenih mesta: Kleku, Banatskom Despotovcu, Knićaninu, Botošu, Melencima i Stajićevu.

Foto: vikzr.rs

Nastavak očitavanja vodomera uslediće čim se vremenske prilike poboljšaju, o čemu će korisnici blagovremeno biti obavešteni putem sajta i fejsbuk stranice preduzeća, kao i putem sredstava informisanja.
Svi korisnici koji su u prilici da očitaju svoje vodomere mogu javiti očitana stanja najkasnije do 25. marta i to na jedan od ponuđena tri načina:
Telefonom: svakog radnog dana od 7,30 do 13,30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773, 530-344, 593-003
SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24č)
Slanjem mejla na: sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24č)
Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i stanje vodomera.
Zbog najavljenih niskih temperatura, koje mogu mogu prouzrokovati smrzavanje i ozbiljna oštećenja vodomera i unutrašnjih vodovodnih instalacija u objektima, i ovom prilikom podsećamo korisnike da ih zaštite i utople nekim termoizolacionim materijalom. Smrzavanje i pucanje vodomera ili cevi može prouzrokovati prekid vodosnabdevanja u objektima i izdvajanje novčanih sredstava za sanaciju nastalih kvarova.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga