Novi SUPER komšija u vašem kraju!

Podeli:

Drago nam je da možemo da vas obavestimo da je vaš komšiluk postao bogatiji za jednog SuPer komšiju. Poznati vojvođanski lanac marketa PerSu, u četvrtak 16. marta u 9 časova, otvorio je novi 167. objekat u Surčinu na adresi Vojvođanska 55.

„Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. Zato se naš širok asortiman robe prostire na preko 190 metara kvadratnih obuhvatajući preko 2.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući i sveže voće i povrće.“ – poručuju iz PerSu marketa.

Pored prepoznatljivog kvaliteta, ovaj SuPer komšija, pruža vam rešenje i za sve one situacije kada biste samo da odmarate i prepustite se uživanju u ručku ili se nalazite u sred nekog važnog posla. Na raspolaganju vam je bogata sekcija usluga koja pruža mogućnost kupovine ili porudžbine gotovih jela, besplatnog pečenja mesa ali i svežih pekarskih proizvoda.

Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 167 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga