Novi PerSu komšija u Beogradu

Podeli:

Drago nam je da možemo da vas obavestimo da je beogradski komšiluk postao bogatiji za još jednog SuPer komšiju. Poznati vojvođanski lanac marketa PerSu, u četvrtak 30. marta u 9 časova, otvorio je svoj 168. objekat na adresi Sime Igumanova 5.

Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. U novom objektu na 75 metara kvadratnih na raspolaganju vam je preko 2.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže voće i povrće ali i hleb i pecivo. Kvalitet proizvoda koje možete naći kod nas je uvek na vrhunskom nivou jer se vodimo time da samo najbolji proizvodi smeju stići do vaših trpeza.“ – poručuju iz PerSu marketa.

Iz kompanije navode da su pored prepoznatljivog kvaliteta i ovog puta nastavili sa ustaljenom praksom darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 168 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga