Pronađen Nemanja Todorov nalazi se na sigurnom

Podeli:

Nakon što smo objavili informaciju da je nestao Zrenjaninac Nemanja Todorov, čiji nestanak je prijavljen policiji 8. maja, prema rečima njegove kume Katarine Drobnjak, na društvenim mrežama pokrenuta je potraga za njim.

Nakon nekoliko sati pošto je informacija prosleđena mnogobrojnim ljudima putem društvenih mreža i portala RTV Santos, Nemanja Todorov vratio se kući i on se nalazi na sigurnom, potvrdila nam je Katarina Drobnjak.

Ovim putem zahvaljujemo svim ljudima koji su pomogli. Želimo da ukažemo da postupci pojedinaca mogu da imaju dalekosežne posledice.

Nama Nemanja Todorov ne mora ništa da objašnjava, ali će to morati porodici, prijateljima i nadležnim organima.


U ponedeljak 6. maja, tridesetdvogodišnji Nemanja Todorov pozajmio je auto od brata oko 20 časova, kako bi otišao da kupi telefon, nakon što je podigao platu. Od tad mu se gubi svaki trag, rekla je za RTV Santos Katarina Drobnjak, kuma nestalog mladića.

On je pre nestanka tražio na internetu telefon koji bi kupio. Na sebi je imao crni prsluk i crnu trenerku poslednji put kad je viđen.

Prema rečima kume, on nikada nije izašao iz kuće, a da se ne vrati.

Nestanak policiji je prijavila njegova majka 8. maja u večernjim časovima. Ukoliko neko prepozna mladića sa fotografije ili vidi automobil prikazan na fotografiji može da se javi putem telefona 065/205-38-57 ili da nazove policiju na broj 192.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga