Novi brendovi u Aviv Parku Zrenjanin od septembra

Podeli:

Aviv Park u Zrenjaninu ne prestaje da iznenađuje svoje posetioce raznovrsnim novitetima, kako na polju sjajnih dešavanja za decu i odrasle tako i po pitanju asortimana i ponude koju nudi.

Ovo leto prolazi u znaku fenomenalnog druženja i aktivnosti, a sam kraj leta i početak jeseni ostaće svakako upamćen po mnogo toga. Septembar će definitivno obeležiti ovu godinu, bar što se tržnog centra Aviv Park u Zrenjaninu tiče.

Mnogobrojni ljudi tradicionalno uživaju u šopingu, a sad će imati još više razloga za to, jer Aviv Park proširuje svoju ponudu za čak 7 novih lokala na još 560 kvadratnih metara maloprodajnog prostora.

Otvaranje novih radnji zakazano je za prvu polovinu septembra, a ponuda će biti bogatija za Telenor, Vip, operatore mobilne telefonije u Srbiji, Mobilland koji nudi veliki izbor opreme za telefone, radnju dečije garderobe Kockica, Sezam nakit i bižuteriju, parfimeriju Iva i Đak sport koji nudi širok asortiman sportske opreme. Pored toga, otvara se i nova kafe poslastičarnica Tačka koja će zasigurno obradovati sve sladokusce. 

Osim širenja postojeće ponude, Aviv Park Zrenjanin imaće u septembru još jedan razlog za slavlje, a to je proslava 4. rođendana koja je zakazana za subotu, 21. septembar. Radnje će davati brojne fantastične popuste koji će trajati tokom celog dana, a svi verni posetioci će osim šopinga moći da uživaju u dečijem programu i rođendanskom koncertu u večernjim časovima.

Ne sumnjamo da će većini omiljena destinacija u septembru biti upravo Aviv Park Zrenjanin, pa se unapred zajedno radujemo dešavanjima koja slede.

Vidimo se uskoro na dobro poznatoj adresi Bagljaš- Zapad 5 u Zrenjaninu, poručuju iz Aviv Parka.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga