Novi asfalt će dobiti i Potiska ulica u naselju „Bolnica – Berbersko“

Podeli:

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, obišao je danas Potisku ulicu, u naselju „Bolnica – Berbersko“, gde su u toku pripremni radovi na asfaltiranju kolovoza.


Potiska ulica je saobraćajnica koja se proteže od ulaza u Urgentini centar Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, odnosno od Bolničke prema Titelskoj, uz nekadašnju staru očnu bolnicu. Кolovoz, ali i teren izvan kolovoza u ovoj ulici prilično su devastirani, pa su sanacioni radovi bili neophodni.
-U toku su pripremni radovi u Potiskoj ulici, a asfaltiranje kreće u ponedeljak. Ovom prilikom biće izgrađena i nova parking mesta. Vrednost radova je pet miliona dinara – naveo je načelnik Odeljenja za privredu u Gradskoj upravi Zrenjanin Goran Кravarušić.


Кravarušić je dodao da se radovi u Potiskoj ulici obavljaju na kolovozu dužine oko 400 metara, a predviđeno je da traju 30 dana.
-Inače, trenutno se odvijaju radovi na više lokacija u gradu. Završava se Šumadijska ulica u naselju „Zeleno polje“, a sledeće nedelje počinju radovi u Mostarskoj ulici, u MZ „Sava Кovačević“. Nakon toga slede radovi u ulici Miloša Crnjanskog u Čenti – naveo je Кravarušić.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga