Niže kamatne stope na gotovinske i stambene kredite

Podeli:

Societe  generale banka napravila je specijalnu ponudu kratkoročnih dinarskih gotovinskih kredita za klijente sa prijemom zarade u Banci i za klijente koji ne primaju zaradu u Banci, sa fiksnom kamatom. U ponudi su, takođe, specijalne kamatne stope za odobravanje stambenih kredita za kupovinu, renoviranje i refinansiranje nekretnina.

societe-generale-logo

Societe generale banka nudi trenutno najpovoljnije dinarske gotovinske kredite na tržištu, sa fiksnom kamatom od 4,95 odsto. Smanjenje kamatne stope na popularne „keš” kredite posledica je osluškivanja potreba kako klijenata banke, tako i sve većeg rasta tražnje za ovim bankarskim proizvodom.

„U periodu od januara do septembra ove godine, rast tražnje za keš kreditima je porastao za 48 odsto u odnosu na isti period prošle godine”, precizirao je Dejan Vučinić, izvršni direktor direkcije mreže Sosijete ženeral banke i preporučio klijentima da ove kredite koriste u slučajevima konkretne namene.

Osim u ekspoziturama širom Srbije, korisnici mogu u potpunosti da realizuju keš kredit putem onlajn ekspoziture Sosijete ženeral banke, uz pomoć kvalifikovanog digitalnog sertifikata i bez ijednog odlaska u banku.

Sosijete ženeral banka pripremila je i specijalnu ponudu za odobravanje stambenih kredita, sa varijabilnom kamatnom stopom od 2,95 odsto plus šestomesečni Euribor kao za kombinovane kredite, kod kojih je na svake tri godine moguće menjati tip kamate, bez dodatnih troškova.

Tokom akcije, kombinovani stambeni krediti biće odobravani uz fiksnu kamatnu stopu u visini od 2,65 odsto, odnosno od 2,95 plus šestomesečni Euribor za kredit sa varijabilnom kamatnom stopom.

Kod ovog tipa kredita, banka klijentu na svake tri godine omogućava da ponovo bira po kojoj kamati, fiksnoj ili varijabilnoj, će mu se obračunavati rate, a ta mogućnost važi tokom celog perioda otplate.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga