Ne propustite dva najbolja poslovna dana u 2017.godini!

Podeli:

Imate posao,radite,trudite se ali negde „zapinjete“,teško prelazite prepreke,ne cene vas dovoljno,niste plaćeni koliko zaslužujete ili ste možda u potrazi za smislenim poslom i ostvarenjem sebe kroz isti.Želite li da budete motivisani, aktivni i da stvarno napredujete? Nije lako ali može svako! Dr Maršal Goldsmit tvrdi da ako želite bolji prihod, profit, poslovni uspeh – morate postati bolji čovek.

Brajan Trejsi, najčuveniji svetski ekspert na polju poslovne i lične uspešnosti, će premijerno  predstaviti svoj NOVI PROGRAM na BBEE Poslovnom Forumu 2017, “Maximum Achievement 2.0” ( Maksimalno lično i profesionalno dostignuće, i promena ličnog i profesionalnog modela za postizanje boljih rezultata), odličan program za poslovnu edukaciju rukovodilaca i zaposlenih.

Nemojte propustiti dva najbolja poslovna dana u 2017.godini!

BBEE Poslovni Forum 2017 poziva na učešće: CEO-s, generalne direktore, top menadžere, vrhunske prodavce, direktore marketinga. Namenjen je pojedincima i timovima koji prepoznaju specifičnosti sadašnjeg trenutka, potrebu za prilagođavanjem različitim tržištima i kupcima, kao i onima koji žele da budu vrhunski u svojoj oblasti.Dvojica trenutno najboljih i najuticajnijih trenera u svetu velikog biznisa – Brajan Trejsi i doktor Maršal Goldsmit, uvećaće vaša znanja i sposobnosti iz oblasti prodaje i marketinga i stvaranja pozitivnih trajnih promena u ponašanju – za vas same, za vaše saradnike i za vaše timove.

Šta ćemo sve naučiti na BBEE Poslovnom Forumu odgovoriće nam sam Brian Tracy u videu u kome najavljuje svoj dolazak u Beograd

 

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga