Najveseliji Dečji festival u svim Cinestar bioskopima u regionu oborio rekord posećenosti!

Podeli:


Upravo završeni vikend, širom regiona protekao je u znaku Dečjeg festivala, koji organizuje CineStar u svim svojim bioskopima. Mnogobrojni mališani uživali su u kreativnim radionicama, odličnim crtaćima i glavnom događaju festivala – Paradi maskota koja je krenula od CineStara kroz čitav tržni centar BIG u Novom Sadu.


Kao i prethodne godine, cilj manifestacije bio je da kod najmlađih razvije ljubav prema filmu, odlasku u bioskop i da pokrene njihovu maštu aktivnostima, koje podstiču dečiju kreativnost. Likovne radionice, modelovanje kinetičkim peskom, različite kreativne radionice uz stručne animatore, samo su neke od atrakcija koje su okupirale dečiju pažnju. Face painting bio je neizostavan i ove godine, pa su se na festivalu mogle videti mnoge princeze iz bajki, kao i likovi iz omiljenih crtaća i video igrica.
Poseta Paradi maskota oborila je sve rekorde, maskirana deca pridružila su se paradi zajedno s roditeljima, a CineStar ih je za to nagradio bioskopskim ulaznicama. Pored face paintinga i kostimi su učinili da se mališani na nekoliko sati pretvore u svoje idole iz različitih crtaća. Betmen, Spajdermen, Diznijevi junaci, Nindža kornjače, Štrumfovi – svi zajedno paradirali su novosadskim tržnim centrom BIG i uživali u najlepšem dečjem događaju godine.


Posetioci koji su imali priliku da vide Paradu maskota kroz tržni centar BIG, na trenutak su se vratili u najbezbrižnije razdoblje života, a mališani koji su se slučajno zatekli u shopping centru iskoristili su priliku i priključili se paradi koju su pratili ples, muzika i smeh.


Najmlađe su dodatno obradovali i slatki pokloni partnera Dečijeg festivala Swisslion, koji se pobrinuo da niko ne ode kući praznih ruku. Mališani su kući poneli i mnogo divnih uspomena, naučenih veština i novih drugara, sa željom da se dogodine druže na istom mestu u još većem broju. Mnogo radosti, zabave i igre obeležili su nedavno završeni festival.
Roditelji nisu krili svoje oduševljenje, a ističu da su prezadovoljni organizacijom i aktivnostima, koje su bile pripremljene za decu. Na CineStaru je težak zadatak da sledeće godine proba da nadmaši ovogodišnji uspeh, ali najavljuju još bogatiji program i odličnu zabavu, što je već postala tradicija Dečjeg festivala.



RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga