Najava modne revije u Gradskoj bašti

Podeli:

Valentina Bozoki, studentkinja i saradnica u nastavi Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ Zrenjanin, sa smera Odevno inženjerstvo predstaviće publici 26.07.2023. svoju novu reviju „Mystic“. Uz podršku grada Zrenjanina revija će biti održana u Gradskoj bašti sa početkom od 21h.

Revija „Mystic“ održava se u sklopu manifestacije „Banatska bajka-Leto u Gradskoj bašti“. 

Kako Valzy govori ljubav, plodnost, ženstvanost, mistika i romantika inspiracija su za ovu reviju kao i ruža koja je simbol svega toga. Crvena i crna boja preovladavaće te noći a pored te dve boje detalji su treća stvar koja će sačinjavati ovu kolekciju, krune i nakit upotpuniće vizuelni izgled bogatih materijala i dugačkih haljina.

Podsetićemo čitaoce da je Valentina Bozoki predhodnih godina imala veoma zapažene revije na Danima studenata od kojih je jedna od najsvežijih revija od reciklažnog materijala iz prošle godine.

Valentina poziva sve ljubitelje mode da svojim prisustvom uveličaju njenu reviju a do tada uživajte u ekskluzivnim promo slikama (autor fotografija: photomr.m) revije „Mystic“ koje su nastale u galeriji Aluz i Špicerovom dvorcu.

Autor teksta: Tijana Kostadinović

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga