Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ – izvučeni dobitnici nagrada

Podeli:

U okviru drugog izvlačenja nagrada u drugom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, dobitnica stana u Zemunu je Puškaš Suzana iz Kule. Izvučeno i 12 dobitnika automobila „fijat 500L“ i po 10 dobitnika vaučera „Tehnomanije“ i „Gomeksa“. Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu „Politika“ kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre „Uzmi računi pobedi“ i RTS-a.

Stan u naselju Zemunske kapije dobila je Puškaš Suzana iz Kule.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su: Gucu Dregelin iz Deliblata, Mosnak Marija iz Veternika, Kovijanić Vuk iz Kruščića, Perović Milica iz Beograda, Milošević Ivan iz Smedereva, Popović Mira iz Loznice, Vukmirović Pejo iz Beograda, Blesić Petar iz Subotice, Selimović Lejla iz Novog Pazara, Kelemen Ver Eleonora iz Subotice, Pantelić Nada iz Beograda i Milošev Tanja iz Pančeva.

Vaučere „Tehnomanije“ u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Popović Vladimir (poštanski broj 15308), Mijadinović Dejan iz Jagodine, Radovanović Nikola iz Mačvanske Mitrovice, Kulić Ilić Zorica iz Beograda, Danilović Živka iz Despotovca, Lazukić Jovo iz Novog Sada, Nedić Slavomir iz Kraljeva, Petrović Ivan iz Beograda, Vojinović Jasmina iz Smedereva, Grnčarević Vojislava iz Beograda.

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera „Gomeks“ u vrednosti od 60.000 dinara: Jovanović Aleksandra iz Niša, Virijević Cica iz Kragujevca, Žarković Milan iz Beograda, Pavlović Rade iz Umčara, Nenić Blagoje iz Stare Pazove, Marjanović Milojka iz Čačka, Dobrić Boško iz Novog Pazara, Mirković Mirko iz Beograda, Čičić Alma iz Nove Varoši i Milenković Saveta iz Niša.

 

 

Izvor:rts.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga