Nagrada Banata – autoslalom Zrenjanin

Podeli:

Prvo takmičenje u sezoni 2018 u autoslalomu održaće se po prvi put u Zrenjaninu, u organizaciji Automobilskog sportskog udruženja “Racing Tribe” iz Beograda. Poslednji put “nGage” ekipa je uspešno organizovala autoslalom u Rakovici. Ovog puta sa nama je Uroš Simić, predsednik udruženja, koji nas je kroz intervju proveo kroz sve detalje samog takmičenja i aktivnosti kluba.
Poslednji put kada smo videli nešto iz „radionice“ nGage bio je autoslalom u Rakovici. Šta se dešavalo od tada?
Tačno. Nije nas bilo neko vreme. Nažalost, nGage je bio niže na lestvici životnog prioriteta zbog drugih obaveza članova tima. Neki su dobili ozbiljnija i odgovornija radna mesta, a neki su dobili i nove članove porodice.
Vraćate se nazad još jednim autoslalomom.
Da… Ovoga puta u pitanju je autoslalom takmičenje u Zrenjaninu. Drago nam je da u ovom delu Srbije možemo da ponudimo još jedno automobilsko takmičenje pored Mišeluka. Grad Zrenjanin je prepoznao potencijal koji ovakva manifestacija može imati za njihovu sredinu i drago nam je što imamo njihovu podršku.
Ovo, prvo po redu takmičenje u sklopu ovogodišnjeg kalendara Šampionata nosi naziv „Nagrada Banata – autoslalom Zrenjanin“ i održaće se 5. maja 2018. godine sa početkom u 11:00 časova u Zrenjaninu na lokaciji industrijske zone „Bagljaš – Elemir“. Dužina staze je 2.180m, a takmičari će se boriti za bodove u Nacionalnom i Otvorenom Šampionatu Srbije, Prvenstvu SAKSS-a i Kupu SL.
Verifikacija i tehnički pregled su zakazani za 5. maj sa početkom od 08:00 časova, a prvi, od dva, treninga je već u 11:15 časova. Prva trka je zakazana za 13:30, a proglašenje za 16:30 časova.
U kalendaru stoji da je organizator ASU „Racing Tribe“. Kakva je veza nGage i Racing Tribe?
nGage je tim ljudi koji se bave organizacijom i promocijom sportskih događaja. nGage nije isključivo vezan za automobilizam već ima širi domen tako da zahvata i BMX, moto i druga takmičenja.
Racing Tribe je klub koji je osnovan sa ciljem da približi auto sport svima prvenstveno kroz lepo druženje na i van staze. Unutar kluba smo se podelili na manje timove koji su fokusirani na određene sfere neophodne za funkcionisanje kluba, kao što su administracija, finansije, marketing, itd. Deo tima koji je zadužen za organizaciju takmičenja je takođe i deo nGage tima, tako da ova sprega dolazi potpuno prirodno.
Više pročitajte na sajtu: rallymagazin-rs.weebly.com
Izvor:rallymagazin-rs.weebly.com

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga