Moguće gužve na glavnim putnim pravcima

Podeli:

Danas, u periodu od 9 do 16 časova, izvodiće se radovi na demontaži starih postojećih metalnih konstrukcija portala tipa „P“ i starih portalnih tabli, na državnom putu I A reda broj 1, u zoni petlje Beograd, deonica petlja Batajnica- petlja Beograd, na isključenju prema Sremskoj Mitrovici.
U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena desna saobraćajna traka, isključenja prema Sremskoj Mitrovici, a za saobraćaj će biti otvorena leva saobraćajna traka, sa kratkotrajnim obustavama saobraćaja u trajanju od 15 minuta.

Na auto-putu E-75, Novi Sad Istok – petlja Novi Sad Jug, 18.6.2021. g, od 7 do 20 č, vrše se radovi na sanaciji kolovoza, u smeru Novi Sad-Beograd. Radovi u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci u dužini od 500m, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

Podsetimo, na Pančevačkom mostu, do 23.06.2021. u periodu od 18 do 6 časova vrše se radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica, u oba smera . U zoni radova za saobraćaj je zatvorena jedna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.


Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanja su do 60 minuta.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga