Mladi Zrenjaninac Kapelan govorio na centralnoj manifestaciji obeležavanja 11 godina SNS

Podeli:

Srpska napredna stranka danas slavi 11 godina od osnivanja, a nakon proslava po gradskim i lokalnim odborima, centralna manifestacija proslave održana je u novosadskom Spensu.

Vučić: Pred nama su važne godine

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je da su pred Srbijom važne godine, važnije od onih kroz koje je zemlja prošla, a članovima SNS da treba da budu svesni postignutih rezultata, da se ne plaše izazova i da nastave da se bore za napredak Srbije.

– Pred nama su važne godine, rekao bih važnije od onih kroz koje smo zajedinčki uspeli da prođemo, i to sa dobrim rezultatima – rekao je on i istakao da se politika uvek ticala ljudi, jer od nema ništa važnije od ljudi.

Prisutnima se na skupu prvi obratio Rajko Kapelan iz Zrenjanina, polaznik je Akademije budućih lidera. On je kazao da je sa 18 godina razmišljao da ode iz zemlje, a da je druga opcija bila da ostane i bori se, i da mu je drago što je izabrao drugu opciju.

– Srbija je danas neuporedivo bolja, i to vide svi građani Srbije, i oni koji nas kritikuju, i to je najveći uspeh SNS – rekao je Kapelan.

Veliki broj građana iz cele Srbije je došao na svečanost, a gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je objasnio šta će biti cilj svečanosti.

Među prisustnima u Spensu su i premijerka Ana Brnabić, odskora članica SNS, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministri u Vladi Srbije, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Izvor>telegraf.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga