Milan Kišprdilov iz Zrenjanina i Martina Trajković iz Leskovca pobedili su u tradicionalnom takmičenju brzog ispijanja piva

Podeli:

Milan Kišprdilov iz Zrenjanina i Martina Trajković iz Leskovca pobedili su u tradicionalnom takmičenju brzog ispijanja piva koje se održalo u Zrenjaninu.

Nagrade za takmičare obezbedio je organizator manifestacije grad Zrenjanin. Prvoplasiranima je pripala nagrada od 40.000 dinara, drugoplasiranima po 20.000 a treće mesto nagrađeno je sa po 10.000. dinara.

„Ovogodišnje takmičenje je bilo izuzetno zanimljivo, bilo je pet učesnica ženskog pola i dvadeset muškaraca. Takmičenje je bilo izuzetno napeto i interesantno, a na kraju nije pobedilo vreme nego propozicije“, rekao je Zoran Ljubotina, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina.

Pobednik takmičenja u brzom ispijanju piva u muškoj konkurenciji je Milan Kišprdilov iz Zrenjanina koji se svoju litarsku kriglu popio za manje od devet sekundi.

„Prvi put sam uzeo prvo mesto, pobedničko vreme mi je 8,69“, kazao je Kišprdilov.

U ženskoj konkurenciji takmičarke su se nadmetale u ispijanju pola litra piva. Najbrža ove godine je bila Martina Trajković iz Leskovca.

 

 

foto:danipiva.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga