Lopovi pokrali salaš, ukradene vredne stvari (FOTO)

Podeli:

Nepoznate osobe 17. decembra u večernjim časovima ukrale su sa salaša porodice Zejak iz Zrenjanina dve kobile, zaprežno vozilo i druge vredne stvari. Tom prilikom povredili su psa koji je čuvao imanje, koje se nalazi blizu takozvane zatvorske ekonomije.

Na ovakav način časnoj, poštenoj i vrednoj porodici oduzeto je osnovno sredstvo za rad, pošto niko od njih nije zaposlen i ne radi u nekoj firmi, već svi žive od poljoprivrede. Muž, žena i sin svakodnevno rade, kako bi zaradili novac, koji bi im obezbedio egzistenciju.

Ceo slučaj je prijavljen policiji, koja je izašla na lice mesta i procenila ukradenu imovinu na oko 360.000 dinara. Cisternu i druge stvari koje su se nalazile na zaprežnom vozilu, lopovi su bacili, jer im nisu trebale.

U porodici Zejak se nadaju i žele da osobe koje su otuđile stvari ih vrate, kako bi mogli da obavljaju redovne aktivnosti, koje sada ne mogu. Na njihovom imanju imaju stoku, pa imaju dodatni razlog da brinu, jer se ne osećaju bezbedno.

Svako ko je bio nekad pokraden zna kakav je osećaj nesigurnosti i nespokoja, pogotovo kad je obezbeđivanje egzistencije porodici i kada je u pitanju njihova budućnost.

Apelujemo na sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju da jave na broj telefona 062/324292 ili kontaktiraju policiju na 192.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga