Lidl upozorava na prevaru

Kompanija Lidl Srbija obaveštava da ne stoji iza lažnih poruka u kojima se građanima kroz različite kanale komunikacije (Viber, SMS, društvene mreže) navodno poklanjaju Lidl kuponi. Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći proverene i validne informacije.

Kompanija Lidl Srbija upozorava da se putem različitih kanala komunikacije (Viber, SMS, društvene mreže) dele informacije o lažnoj podeli kupona. Lidl Srbija ne stoji iza toga i apeluje na potrošače da se ne prijavljuju i ne ostavljaju svoje podatke klikom na web stranice koje nisu zvanične stranice Lidla, ne učestvuju u anketama i nagradnim igrama, radi njihove zaštite, kao i da ne prosleđuju poruku dalje.

Zvanična web stranica kompanije Lidl Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći proverene i validne informacije. Jedini zvanični i verifikovani nalozi kompanije Lidl Srbija na društvenim mrežama su https://www.instagram.com/lidlsrbija i https://www.facebook.com/lidlsrbija.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.