Lidl otvara drugu prodavnicu u Zrenjaninu 1. oktobra

Podeli:

Kompanija Lidl Srbija otvoriće prodavnicu u Zrenjaninu 1. oktobra u 08.00 časova ujutru. Novi Lidl u naselju Bagljaš, u ulici Bulevara Veljka Vlahovića 64, drugi je u Zrenjaninu, a prvi Lidl objekat u ovom gradu otvoren je 2018. godine, zajedno sa još 15 prodavnica širom Srbije. 
 
Prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji na dan otvaranja nove prodavnice, svoje potrošače uvek dočeka sa slavljeničkim cenama i posebno odabranim asortimanom. Isti raspored kategorija proizvoda, prostrani parking, veliki prolazi između rafova upravo je ono što kupovinu u Lidl prodavnicama čini lakšom. Pored toga, dugog zadržavanja na kasi nema, jer čim na jednoj čeka više osoba, otvara se nova. Lidl je poznat i po svom neprehrambenom asortimanu – odeći sa Hohenstein oznakom kvaliteta i stvarima za kuću i domaćinstvo, a ova ponuda se menja svake nedelje.
 
Kako bi osigurala očekivani kvalitet i svežinu proizvoda, kompanija Lidl Srbija sarađuje sa domaćim dobavljačima, koji su u asortimanu trenutno zastupljeni sa više od 400 proizvoda, što kroz lokalno poznate marke, što kroz proizvode koji se prodaju pod Lidl brendovima.
 „Drago nam je što ćemo i potrošačima u ovom delu Zrenjanina, u naselju Bagljaš, moći da ponudimo proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Otvaranjem još jednog diskonta, želimo da se zahvalimo građanima Zrenjanina, što su nam ukazali poverenje i rekli DA Lidlovim proizvodima u nedavnom nezavisnom istraživanju agencije IPSOS.„, istakla je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.  
 
Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za bebe u Zrenjaninu – „Bebinu čarobnu kutiju“.  Sve mame iz Zrenjanina, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 1. do 7. oktobra, u porodilištu Opšte bolnice „Đorđe Jovanović“ Zrenjanin, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Lidl Srbija ovu akciju realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, a u okviru projekta „Taši-taši“. 
 
Nakon 1. oktobra ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biće 43, budući da će u isto vreme tog dana biti otvoren i Lidl u Zaječaru. Radno vreme novih prodavnica u Zrenjaninu i Zaječaru biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji. 
 
 
Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe“ za 2018/2019.  
 
Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 41 prodavnicu u 28 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga