Lidl najavio otvaranje nove prodavnice u Zrenjaninu (FOTO)

Podeli:

Shodno unutrašnjoj politici i strateškom razvoju, a prateći trend rasta grada Zrenjanina, kompanija Lidl Srbija odlučila je da otvori još jednu prodavnicu u Zrenjaninu u naselju Bagljaš, kako bi i svojim sugrađanima na drugoj strani grada, obezbedila jednostavnu i brzu kupovinu.

U pitanju je savremeni diskont, koji se prema Lidlovom konceptu gradi u skladu sa glavnim poslovnim ciljevima Lidla: pružiti svojim potrošačima najbolje iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad svojih zaposlenih i biti društveno-odgovorna kompanija. Iako će se po spoljašanjem izgledu malo razlikovati od prve prodavnice u Zrenjaninu, prodajna površina i prostor za potrošače biće isti, oko 1.400m2, a potrošačima je obezbeđeno 120 parking mesta. U novoj prodavnici radiće preko 30 zaposlenih.

Potrošačima će i u ovom Lidlu biti ponuđeno više od 1600 artikala, zbog kojih je on postao izbor za kupovinu velikog broja potrošača Srbije. Naime, u velikom nezavisnom istraživanju, koje je u decembru prošle godine sprovela agencija IPSOS ispitivanjem više od 5700 stanovnika Srbije, testirano je 258 proizvoda Lidla. Čak 77% ispitanika ocenilo je Lidlove proizvode proverenog kvaliteta kao vrlo dobre ili odlične, navodi se u saopštenju. 

Iz Lidla su najavili da se kao i uvek prilikom otvaranja novih prodavnica mogu očekivati slavljeničke cene. Svečano otvaranje će biti 1. oktobra 2020. godine. 

 

 

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga