KUĆA NAJVEĆIH BONUSA: Priključi se zabavi na kojoj ne donosiš – već DOBIJAŠ POKLONE!

Podeli:

Meridian vas poziva na ludu žurku!

Vreme je za novu, ludu online avanturu!

Sportska kladionica Meridian danas je domaćin fantastične zabave, koja će se održati na dobro poznatoj adresi – meridianbet.rs!

Ovog utorka nas čeka luda sportska zabava i „brdo“ interesantnih dešavanja, a Meridian se kao pravi domaćin potrudio da sve obraduje fantastičnim poklonima.

Bilo da se odlučite za fudbal, košarku, tenis, rukomet… Za sve vas stiže vrhunski poklon u vidu BONUSA DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD I TO BEZ USLOVA!

Sve što je potrebno jeste da se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji registrujete i priključite Meridian družini!

Ali, ako ovo možda nije vaša „šoljica čaja“ i ako biste umesto sporta radije izabrali da se zabavite uz slot igre recimo – ne brinite, Meridian ima rešenje i za to!

Uz registraciju takođe stiže i 200 POKLON SPINOVA, koje možete iskoristiti na igri Maya’s Treasure.

Iskoristite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE u roku od 24 ČASA od trenutka registracije i to na tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Nakon toga – zavrtite POKLON SPINOVE! Zaigrajte slot Maya’s Treasure i pomozite mladoj arheološkinji da dođe do čuvenog blaga Eldorada!

Sve je spremno za novu zabavu – pridruži se i ti!

NOVO U MERIDIANU – NIKAD ISPLATIVIJE IGRATI TIKETE PUTEM APLIKACIJE: Iskoristi sjajnu akciju! U Meridianu te svakog dana čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga