Kralj satova samo u zlatari Ormai

Podeli:

Zlatara ormai  već pune 83 godine zadovoljava ukuse i onih najzahtevnijih kupaca, ljubitelja dobrog nakita i satova.

Kod njih uvek možemo pronaći nešto što je zaista posebno i drugačije, nešto što kod drugih nema. Ovog puta to su satovi marke Seiko, a oni se u Zrenjaninu, u originalnom izdanju, mogu pronaći isključivo u Zlatari Ormai.

Svi ljubitelji satova dobro znaju da kada kažemo Seiko nema potrebe za nekim dodatnim objašnjenima da je u pitanju kvalitet.

Seiko kompanija osnovana je 1881.godine. Sa svakim novim modelom Seiko pravi novog “kralja satova” – atraktivan, tačan, precizan i udoban za nošenje. I nikada se ne zaustavljaju. Dizajn je moderan i praktičan, tehnološke inovacije su stalno prisutne. Ovaj japanski proizvođač satova najvećeg kvaliteta, je u izradi satova obradu najfinijih prirodnih materijala podigao na viši nivo – svaki detalj je obrađen i sklopljen u jednoj istoj fabrici, što Seiko čini jedinstvenim u svetu.

U Zlatari Ormai kupci mogu pronaći Seiko satove iz kolekcije:

  • Seiko 5
  • Seiko sport 5
  • Pressage
  • Premier
  • Prospex
  • Chronograph

Seiko 5 satovi su klasični i napravljeni po dobro prepoznatljivom dizajnu Seika. 

Pressage i Premier satovi su elegantnog dizajna, od kojih u Zlatari Ormai možete pronaći modele iz limitirane kolekcije od svega 7000 komada u celom svetu. 

Chronograph serija već po nazivu kaže da su satovi sa hronografom, odnosno dodatnim funkcijama kao što su štoperica i datum, modernog su izgleda i vrlo pristupačnih cena.

Prospex kolekcija je namenjena roniocima jer su satovi vodootporni do 200+ metara. Na satovima je staklo napravljeno od specijalnog Hardlex stakla, koje je mnogo otpornije na udarce od Safirnog stakla i to je upravo i Seikov zaštitni znak. 

U kolekciji Seiko satova možete pronaći satove sa kvarcnim, kinetik ili automatik mehanizmom. Kvarcni satovi rade na bateriju, a kinetik i automatik na pokret tela i kad se napune imaju rezervnu snagu za rad još 32h bez pokreta 

U Zlatari Ormai na sve satove iz Seiko kolekcije imaju garanciju u trajanju od dve godine, a uslovi kupovine su zaista odlični. U to se možete uveriti i sami, posetite ih na adresi Saveznička broj pet i verujemo da ćete pronaći sat koji je kao stvoren samo za Vas. A sigurno ćete pronaći i još mnogo, mnogo zanimljivih komada nakita.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga