Krajem godine počinje realizacija izuzetno vrednog projekta za Zrenjanin i celu Vojvodinu

Podeli:

Od 1. decembra očekujemo da će se graditi ukupno osam auto-puteva

On je u emisiji Hit tvit na TV Pink rekao da se gradi Moravski koridor, deonica Požega – Preljina, Kuzmin – Sremska Rača, Ruma – Šabac.

– Gledaćemo da idemo na peti, Fruškogorski koridor, šesti Požega – Boljare, zatim Zrenjanin – Beograd, Veliko Gradište – Golubac. Ako to uspemo, to su ti strašni uspesi – rekao je Vučić.

On je rekao i da je novi, treći paket mera podrške privredi i građanima izvanredan i zamolio građane za samo malo više discipline i pridržavanja mera za sprečavanje širenja korona virusa.

– Razumem da je svima dosta korona, ali bar nekakve mere da sačuvamo i da pomognemo lekarima – rekao je Vučić.

Na pitanje o zahtevima frilensera, Vučić je rekao da su frilenseri imali dobre razgovore sa Vladom Srbije i da je 99 odsto njih razumelo šta je predlog države.

– Verujem da će to ići u dobrom smeru. U svakom slučaju treba nastaviti razgovore, ali razgvore koji ne vode u ćorsokak i razgovore koji se ne vode sa pozicije političke sile, već ragzovore kojima želite da napravite dogovor sa vladom – rekao je Vučić.

Naveo je da će podstaći vladu da još više i još snažnije izađe u susret tim ljudima.

Poručio je da će se nastojati da se zaposle ljudi i da u Srbiju dođe što više fabrika.

– Biće mnogo novih iznenađenja i nova fabrika u Nišu se otvara uskoro, zavaršavaju nam se dve fabrike u Pančevu, nova fabrika u Pazovi, u Zrenjaninu Ling long, u Inđiji Tojo tajers. Očekujem nove investicije i mnogo prijatnih iznenađenja – naveo je Vučić.

 

 

 

 

 

 

Izvor:srbijadanas.com

 
 
 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga