Koncerti Muzičke škole „Josif Marinković“ 4. i 11. oktobra u Kulturnom centru povodom Dečje nedelje

Podeli:

Dečja nedelja, kao najveća nacionalna manifestacija za decu, održava se svakog oktobra radi podsticanja punog učešća dece i mladih u društvenom životu, kao i sa ciljem poboljšanja njihovog položaja.

U okviru ove manifestacije Muzička škola „Josif Marinković“ organizuje dva koncerta za decu predškolskog uzrasta u Kulturnom centru Zrenjanina. Oba koncerta, koji se održavaju 4. i 11. oktobra, počinju u 9.30 časova ujutru.

Koncerte organizuje Tim za javnu i koncertnu delatnost muzičke škole, čiji je koordinator nastavnica violončela, Biljana Simić. Koncerti su inspirisani Dečjom nedeljom kako bi se naši najmlađi bolje upoznali sa muzičkim instrumentima i muzičkim svetom uopšte.

Prvi koncert 4. oktobra počeće Duvačkim orkestrom muzičke škole, pod dirigentskom palicom Branislava
Gagića, a za otvaranje drugog koncerta 11. oktobra predviđen je hor muzičke škole, pod vođstvom dirigentkinje Senke Milisavljević.

Deca će imati priliku da čuju violinu, violončelo, klavir, trombon, gitaru, solo pevače i kamerne sastave, u izvođenju učenika i profesora. Za kraj oba koncerta najavljena je i tačka iznenađenja.

Muzička škola ovim putem poziva sve zainteresovane da se informišu o upisu u pripremni i prvi
razred osnovne muzičke škole. Kontakt: www.josif.edu.rs, imejl pepsijosif@josif.edu.rs i tel.
023/564-104.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga