Koncert etno grupe “Iva” iz Doboja biće održan u Kulturnom centru u sklopu programa jubilarne manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“

Podeli:

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji ove godine organizuje desetu jubilarnu manifestaciju „Dani Srpske u Srbiji“, koja se u periodu od 8. do 14. septembra održava u 10 gradova u Srbiji: Beogradu, Kragujevcu, Kruševcu, Kraljevu, Vranju, Čačku, Zrenjaninu, Nišu, Subotici i Novom Sadu.

Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“, koja je pokrenuta sa idejom da se Srbiji i njenim građanima na uvek nov i jedinstven način predstavi Republika Srpska i njeni potencijali, svečano je otvorena 8. septembra u Narodnom pozorištu u Beogradu, a svečano zatvaranje planirano je za 14. septembar u 20 sati u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Grad Zrenjanin je i ove godine prihvatio da učestvuje u programu, tako da će sutra, u ponedeljak 12. septembra u 20 časova, u velikoj sali Kulturnog centra biti održan Koncert etno grupe “Iva” iz Doboja.

Učestvuju: profesor Saša Pavlović (umetnički rukovodilac, klavijature), Marijana Simić (vokal), Milica Tamamović, (vokal), Ana Jovanović (vokal), Lejla Handukić (vokal), Stojana Marjanović (violina), Igor Jović (električna gitara), Marko Kovačić (bas gitara), Milan Kosić (perkusije), Saša Ristić (bubanj) i Miodrag Milekić – tonac i muzički producent.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga