Komšija je hteo da izbaci promrzlog psa na ulicu, onda mu je Zrenjaninka održala lekciju iz humanosti!

Podeli:

Sandra Kostić iz Zrenjanina odgovorila je svom komšiji koji je insistirao da mala Crnka, miljenica stanara, bude izbačena iz zgrade u kojoj pronalazi utočište u ledenim danima. Fotografija njihove pisane prepirke proširila se na društvenim mrežama.

Sve je obelodanilo jedno udruženje za pomoć napuštenim životinjama. Naime, osoba koja očito nema ni trunke samilosti, čak je i zapretila da će nadležni trajno oduzeti Crnku.

„Mole se komšije da ubuduće ne puštaju psa u ulaz jer će isti biti zbrinut od strane nadležne službe bez mogućnosti vraćanja“, napisao je revoltirani komšija.

Međutim, on je ubrzo dobio odgovor koji ga je, verujemo, ostavio bez teksta. Komšinica koja se potpisala kao Sandra, očitala mu je lekciju iz humanosti.

„Jako je lako biti ohol, grub, hirovit i sebičan, ali mi smo stvoreni za više! Ponos je ispasti čovek. Vrati onaj ko treba. Uvek!“, napisala je Sandra.

Nadamo se da su komšija, ali i svi oni koji misle da životinje nemaju osećanja i da bi ih sve trebalo strpati u jedan boks, razumeli poruku i bar malo razmislili o svojim postupcima.

CrnKa je miljenik komšija

Ulični pas je miljenik stanara u naselju 4. juli. Ona je sterilisana, čipovana i vakcinisana. Godinama živi nedaleko od zgrade u ovom delu Zrenjanina. Zbog njene naravi zavoleli su je mnogobrojni sugrađani, ali nekom očigledno smeta.

Izvor:z1info/Blic/Santos

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga