Kompanija Lidl zapošljava više od 1000 ljudi, pitali smo kad će se u Zrenjaninu otvoriti prodavnica

Podeli:

„Kompanija Lidl će operativno poslovanje u Srbiji započeti u toku 2018-te godine, istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica u više gradova u Srbiji. Gradnja prodavnice u Beogradskoj ulici u Zrenjaninu je završena, a prodajna površina objekta iznosi oko 1.400m2. Bez obzira na to kada je gradnja svake pojedinačne prodavnice otpočeta ili završena, odluka koje će prodavnice biti otvorene u prvom talasu biće naknadno doneta, saznaje RTV Santos.


Kako je Lidl prvi savremeni diskont u Srbiji, verujemo da će ulazak naše kompanije na tržište unaprediti domaću ekonomiju i tržište maloprodaje, nudeći kupcima drugačije iskustvo kupovine. U svim zemljama u kojima posluje, Lidl je prepoznat od strane kupaca po ponudi proizvoda najboljeg odnosa kvaliteta i cene, što će biti koncept sa kojim ćemo nastupiti i u Srbiji,  ističu iz kompanije Lidl za RTV Santos.

U sklopu temeljnih priprema za otvaranje, kao što je najavljeno, kompanija Lidl Srbija će ovog meseca započeti najmasovniji talas zapošljavanja, tokom koga će zaposliti više od 1.000 ljudi na pozicijama prodavaca u maloprodaji u velikom broju gradova širom Srbije. O svim detaljima konkursa, javnost i Zrenjaninci će biti blagovremeno obavešteni.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga