Još svega par dana do najvećeg poslovnog događaja u regionu!

Podeli:

Jedinstven poslovni događaj u region – Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, svetski stručnjaciza razvoj lidera u Beogradu – BBEE Poslovni Forum 2017, 29. i 30. maja sa temom inspiracija,transformacija, akcija. Svetski broj 1 poslovni um, i svetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment, dr Marshalla Goldsmitha predstaviće svim prisutnim učesnicima BEEE (Balkan Business Executive Education) Poslovnog foruma, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, jedinstvenu kočing metodologiju, namenjenu CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija. Osnova ove medologije je – Pokreni točak promena!

Pri tome je jednostavna za primenu, merljiva i dajetrajne rezultate. „Ono što vas je dovelo dovde, neće vas odvesti tamo“ – naslov je jedne odnajuspešnije Marshallove knjige, ujedno je i rečenica koja je suština njegove filozofije. Da bi promenabila trajna, održiva i pozitivna, treba da se desi na svim nivoima. Metodologija MGSCC, dr Marshalla, sastoji se od sedam ključnih koraka, koji se odvijaju u ‘tesnoj saradnji’ tri zainteresovane strane – lidera, kouča i poslovnih saradnika. To su: Pitaj – saslušaj – zahvali se – razmisli i odaberi – odgovori-primeni i promeni – isprati efekte. Cilj ove metodologije je da podrži i dodatno razvija konstruktivna i korisna ponašanja (zahvaljujući kojima je lider uspešan), ali i da unapredi ili otkloni ponašanja koja smetaju i ograničavaju, a uprkos kojima je lider uspešan.

Brian Tracy, najtraženiji trener za prodaju u svetu, ovogodišnjim predavanjem, će premijerno predstaviti svoj novi program u Beogradu, “Maximum Achievement 2.0” „Maksimalni uspeh modifikovanjem poslovnih i ličnih modela“, odličan program za biznis i edukaciju kako rukovodilaca tako i prodavaca. Korišćenjem najnovih znanja u svetskom biznisu, rukovodioci će imati prilike da povećajuefikasnost svojim timova prodaje. Da u svetu postoje drugačiji modeli restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tržištu, i to bez velikih investicija, pokazaće dr Gennady Polonski, ekonomista i profesor na Brunel University UK, autor zapažene knjige “Menadžment u ekonomijama u tranziciji – od Berlinskog do Kineskog zida“. Ujedno će se pozabaviti i problematikom kako zadržati partnere i zaposlene tokom ovog teškog perioda.

Još jedan dokaz da se lider stvara, a ne rađa, daće dr Graziano Dominici, osnivač DSM (Dance Space Molecules – Igra Molekula u prostoru) koučing metodologije, koja se zasniva na radu na sebi. Ukazujući na načine kako lideri treba da se ‘sami sebi sklone sa puta’, da izađu iz sopstvenog matrix-a, naprave kvantni skok i na taj način naprave uspeh na profesionalnom i ličnom polju.

Lideri su već ocenili da će BBEE – Poslovni Forum, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini. Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.business-forum.bbee.co.rs Pratite Forum na društvenim mrežama: facebook; twitter; linkedIN; youtube

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga