Još jedan ZrBizNet sa sjajnim sadržajima za preduzetnike i privrednike

Podeli:

Privredna manifestacija ZrBizNet  osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, da pospeši komunikacija između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu, kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i da se edukuju iz raznih oblasti.

Organizatori su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Privredna komora Srbije – regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga, Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin.

Generalni pokrovitelj je Persu, partner Dijamant, dok je Banka prijatelj manifestacije Unicredit banka.

Ovaj način umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način, pored toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju.

U fokusu trećeg privrednog sajma ZrBizNet je digitalna transformacija preduzeća, a obrađivaće se i teme poput deficitarnih zanimanja, popularizacije ženskog preduzetništva i promocije preduzetničkog duha.

U okviru manifestacije, planira se organizacija prezentacija najvećih kompanija, predstavljanje raznih fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata.

U okviru ovog događaja, u saradnji sa Zrenjaninskim IKT klasterom, organizujemo predavanje na temu „Digitalnom transformacijom do poslovnog uspeha“, cilj predavanja je podizanje svesti o značaju digitalne transformacije u poslovanju. Predavači će biti stručnjaci Centra za digitalizaciju Srbije, Digitalne Srbije, konsultanti i predstavnici IT sektora. ( Predavanje će se održati u četvrtak, 19. septembra 2019. godine, sa početkom u 16.30)

Nakon prošlogodišnjih uspešnih B2B sastanaka koji su organizovani u okviru Sajma privrede ZrBizNet, i ove godine biće održani bilateralni susreti privrednika i preduzetnika. Tako će drugi poslovni susreti biti održani prvog dana ovogodišnjeg sajma, u četvrtak, 19. septembra, u Hali Medison u Zrenjaninu.

Specijalni gost ZRBIZNETA biće Saša Mišić ( Pakleni kuvar) koji će održati predavanje na temu „Šta muči srpske ugostitelje?“ ( predavanje će se održati 20. septembra 2019. godine sa početkom u 13 h).

Dodatno, u delu Karađorđevog parka organizujemo za vreme trajanje sajma market zanatskih proizvoda, zanatske proizvode predstaviće zanatlije iz cele Vojvodine, podršku u ovom delu pruža „NS market“ . Sajam zapošljavanja i Dečija pijaca će takođe biti održani, a o tome ćemo vam pisati opširinije u narednom tekstu.

Otvaranje sajma je u četvrtak 19. septembra 2019. godine sa početkom u 11 časova.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga