JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin: Uspešno sanirani kvarovi u naselju 4. juli

Podeli:

Nakon završetka radova u naselju Ruže Šulman na priključenju novoizgrađene vodovodne mreže na novoizgrađeni deo glavnog voda i puštanja vode u sistem otkriveno je da se D2, deo naselja 4. juli, ne snabdeva vodom sa pomenutog glavnog voda.

Sinoć, u periodu do 22 časa, od strane dežurne ekipe JКP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin pregledan je novoizgrađeni deo glavnog voda, kao i svi zatvarači na mreži na D2 i konstatovano je da sve funkcioniše u najboljem redu. Daljom pretragom ustanovljeno je da je na delu mreže u blizini objekta Idea, usled puštanja vode punog pritiska u mrežu nakon završetka radova u Ruže Šulman, došlo do oštećenja cevi vodovodne mreže koja vodom snabdeva naselje D2 i da je iz tog razloga isto bez vode.

Ekipe JКP „Vodovod i kanalizacija“ nešto posle 23 časa započele su, uz upotrebu mehanizacije, radove na sanaciji kvara i ubrzo taj kvar uspešno sanirale. Nakon sanacije tog kvara otkriven je još jedan na istoj vodovodnoj cevi na uglu ulica Save Кovačevića i Pančevačke. Pomenuti kvar ekipe JКP „Vodovod i kanalizacija“ su takođe uspešno otklonile i jutros oko 4:30 časova obezbeđeno je uredno vodosnabdevanje i u naselju D2.

JКP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se i ovom prilikom zahvaljuje stanovnicima naselja D2 na strpljenju i razumevanju tokom sanacije kvarova koji su prouzrokovali višečasovni prekid vodosnabdevanja.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga