Javni čas škole košarke KK Crvena Zvezda u Aviv Parku Zrenjanin

Podeli:

Aviv Park u saradnji sa KK Crvena zvezda MTS organizuje Javni čas škole košarke u Zrenjaninu. Termin održavanja je subota, 5. avgust, od 16 do 20 časova.

KK Crvena zvezda MTS nastavlja sa svojim aktivnostima namenjenim najmlađima. Akcije ’’Zvezdina radionica’’, ’’Zvezdina otvorena vrata’’ i posebno Zvezdin Letnji kamp naišli su na fantastični odjek među mladim košarkašima. Tereni na Malom Kalemegdanu, Zlatiboru i Vrnjačkoj Banji su bili po navici prepuni, a kako i ne bi kada je Zvezda garantovala najbolje moguće uslove i najstručniji kadar za rad sa mladim košarkašima.

Ovog puta se Zvezdin letnji karavan, namenjen najmlađima, seli u Zrenjanin. U saradnji sa Aviv Parkom organizuje se Javni čas škole košarke u subotu, 5. avgusta, koji je u planu da traje od 16 do 20 časova. Najmlađim polaznicima, koji se već uveliko prijavljuju, i ovog puta je omogućen rad sa trenerima koji su dokazano najbolji u radu sa decom, ali i majice, osveženja i slatki paket. Škola košarke će biti organizovana u nekoliko školskih časova, a namenjena je deci uzrasta od 7 do 14 godina.

Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da se isprobaju na košarkaškom terenu u Aviv Parku Zrenjanin sa najboljim trenerima KK Crvene Zvezde i da tog dana prođu školu košarke sa njima, mogu se prijaviti svakog dana od 10h do 22h na telefon: 023/521-330.

Najbolja preporuka za rad KK Crvene Zvezde jeste broj dece koji se prijavio za ’’Zvezdinu radionicu’’, ’’Zvezdina otvorena vrata’’ i posebno Zvezdin letnji kamp. Najmlađi su i dalje na vrhu piramide prioriteta KK Crvena zvezda mts.

Zato, već u subotu, 5. avgusta, pozivaju svu zainteresovanu decu iz Zrenjanina na košarkaški teren u Aviv Parku i garantuju sjajno košarkaško iskustvo i fenomenalno druženje!

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga