IZLOŽBA PASA U ZRENJANINU

Podeli:

IZLOZBA PASA
Kinološko Društvo Zrenjanin iz Zrenjanina u subotu, 12 septembra u parku prijatelja dece sa početkom od 17 časova, organizuje tradiocionalno, četvrti  put po redu, izložbu pasa mešanaca.
S obzirom da je odziv svake godine veliki, ove godine pored izložbe mešanaca organizuje se  dečija  izložba rasnih pasa koji su njihovi ljubimci.
Dakle, obe izložbe su namenjene deci i  humanitarnog  su karaktera.
Kd Zrenjanin je rešilo da podrži akciju“ Čep za hendikep“ i s tim u vezi bi zamolili sve učesnike i gledaoce da ponesu čepove koji će u stvari biti ulaznice za ovu manifestaciju.
Sve učesnike očekuju simbolične nagrade, a najboljih  troje u katergoriji mešanaca i najboljih troje u kategoriji rasnih pasa-ljubimaca očekuju i pehari. Sudija i voditelj programa je dobro poznata deci i to je klovnica Di Di. Kao i svih godina do sada, postojace i štand za udomljavanje pasa iz privremenog prihvatilista Zrenjanin, te stoga molimo sve ljubitelje pasa velikog srca da i ove godine pomognu i udome što veći broj napuštenih pasa. Udomljavanje će se vršiti uz ličnu                                                                           kartu i potpisivanje ugovora o  odgovornom vlasništvu. Na ovaj način Kd Zrenjanin jos jednom dokazuje svojim sugrađanima a i šire da je društvo kome nije na prvom i jedinom mestu profit, već edukacija dece od malih nogu da je ljubav prema psima važna i da će ih na taj način učiniti boljim ljudima, kao i da je humanost i  dalje na ceni iako je mnogi zapostavljaju.
                                                                     
Dođite da se družimo,
KD Zrenjanin

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga