Izložba Biljane Midorović „Crteži i slike“ u kafiću „Mali Pariz“

Podeli:

Izložba „Crteži i slike“ održaće se u kafiću „Mali Pariz“, u Sarajlijinoj 2a u subotu, 2. jula od 19h. Tokom ove večeri svi prisutni će biti u prilici da pogledaju autorske radove Biljane Midorović.

Sama izložba je zamišljena kao neformalno druženje tokom kog će svako ko želi moći da se obrati autorki izložbe i čuje nešto više o njenim delima, radu i putovanju kroz svet umetnosti. 

„Nekima sam možda već poznata kao majka tri dečaka, profesorica italijanskog jezika ili instruktorka joge – ovoga puta želim da zavirite u deo mog sveta koji je do sada bio dostupan samo najbližima. Energija bilo kakve vrste stvaralaštva je divna, pozitivna pa sam iz tog razloga odlučila da je podelim sa vama.
Cilj ovog događaja je da se sastanemo i proćaskamo u prijatnoj atmosferi, ali se takođe nadam da ću ovom prilikom uspeti i da ohrabrim neke među vama da se prepuste svom kreativnom stvaralaštvu i pronađu u ovom brzom svetu malo vremena za sebe. Biće mi veoma drago da dođete u subotu uveče i na taj način uveličate ovaj, za mene veoma važan događaj, i podržite moj rad“, rekla je Biljana Midorović, autorka izložbe.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga