Izgubljene značajne stvari, pomozite nam da ih vratimo vlasniku!

Podeli:

Svako od vas je u životu nešto izgubio i poželeo da im se upravo ta stvar vrati. Sad nam je potrebna vaša pomoć. Na Žitnom trgu je pronađeno uverenje o državljanstvu i izvod iz matične knjige rođenih Biljane Nikolić, rođene 1971. godine u Tomaševcu. Na ovakav način vlasnica bitnih papira neće morati da izdvaja novčana sredstva za vađenje novih uverenja.

Ukoliko je poznajete, obavestite je da izgubljena dokumenta može da uzme od 12 časova od sutra u prostorijama RTV Santos, koje se nalaze u ulici Koče Kolarova 29. Sve informacije može dobiti na broj telefona 023/510-333.

S obzirom da u Zrenjaninu i okolnim mestima ne postoji odgovarajuće mesto za izgubljene i nađene stvari, redakcija RTV Santos portala od večeras otvara virtuelni servis građana na kom možete da objavite oglas za stvari koje ste izgubili ili pronašli. Trenutno, oglas za sve stvari koje ste izgubili ili pronašli  možete objaviti putem e-mail adrese: urednik@rtvsantos.com, s napomenom za rubriku izgubljeno/nađeno. U narednom periodu će svakom biti omogućeno da sam popuni obrazac.

U želji da pomognemo svima, nudimo dodatni servis građana koji će svakome od vas koristiti u jednom periodu života.

Vaša redakcija RTV Santos.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga