Inner Wheel Klub Zrenjanin: Donacija Sigurnoj kući u Zrenjaninu

Podeli:

Inner Wheel Klub Zrenjanin nastavio je i u ovoj 2022. godini svoje tradicionalne humanitarne aktivnosti. U tom svetlu, Klub je uručio donaciju namenjenu korisnicima Sigurne kuće u Zrenjaninu.

Članice Kluba je, tim povodom, primila direktorka Centra za pružanje usluga socijalne zaštite grada Zrenjanina – MOST, Nevena Montresor i njene saradnice. U srdačnom razgovoru koji je usledio, one su
upoznale prisutne članice Kluba sa aktivnostima centra MOST i zahvalile se na donaciji.

S obzirom da su donirani mikrotalasna rerna, hitri pekač, pegla, fen za kosu, „secko“ i sušilica za veš, u razgovoru je istaknuto su da su te stvari zaista potrebne korisnicima usluga Sigurne kuće. Takvi praktični aparati upotrebljavaju se svakodnevno, ali se, upravo zbog učestale primene, često i kvare.

Ovo je druga donacija IW Kluba Zrenjanin od kada je otvorena Sigurna kuća u našem gradu 2009. godine. Podsetimo, ovaj Klub bio je jedan od prvih donatora Sigurne kuće, prepoznajući važnost tog oblika socijalne zaštite.

Inner Wheel Klub Zrenjanin čine supruge članova Rotari klubova iz Zrenjanina i Kikinde, kao i druge žene koje dele iste vrednosti kao što su humanost i spremnost za pomoć lokalnoj zajednici. Tokom dve decenije svog postojanja Klub je realizovao niz humanitarnih akcija usmerenih ka onim članovima društva kojima je pomoć najpotrebnija, najčešće ka obrazovnim, zdravstvenim ustanovama i korisnicima usluga socijalne zaštite.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga