Idemo da pobedimo ubedljivo 2.juna! „Aleksandar Vučić-Zrenjanin sutra“

Podeli:

Gradski odbor Srpske napredne stranke sinoć je, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, prvi predao potpise podrške za listu kandidata za odbornike „Aleksandar Vučić-Zrenjanin sutra“ Gradskoj izbornoj komisiji u Zrenjaninu.


Predaji kandidature prethodilo je prikupljanje potpisa u okviru kojih je za samo sat vremena više hiljada Zrenjaninaca dalo svoj potpis podrške, na mnogobrojnim punktovima u gradu i naseljenim mestima, izbornoj listi Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zrenjanin na predstojećim lokalnim izborima.
U prostorijama Mesnih zajednica „Sonja Marinković“ i „Veljko Vlahović“ svoj potpis je dao predsednik Simo Salapura.


„ Potpuno smo spremni za izbore 2. juna, jer imamo odličan program. Period iza nas su obeležili razvojni projekti koji će doprineti da Zrenjanin sutra izgleda potpuno drugačije. Građani su to prepoznali, kao i rad, posvećenost i požrtvovanost koju smo uložili, zato je današnja podrška naših građana koja se broji u hiljadama potpuno očekivana. Biće ovo još jedan praznik demokratije. Zato pozivam sve Zrenjanince da 2. juna zajedno sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima zaokruže broj 1. i omoguće da naš Zrenjanin, nastavi još jače da se razvija. Idemo da pobedimo ubedljivo 2. juna! Za Zrenjanin sutra! U pobede!

Živela Srpska napredna stranka! Živeo Zrenjanin!“, poručio je predsednik Salapura.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga