I- Taxi uveo još jedan, potpuno novi i jedinstven način pozivanja vozila putem Viber Bota

Podeli:

Taxi prevoznik sa najdužim stažom u Zrenjaninu, još jednom je pokazao svoju posvećenost inovacijama i zadovoljstvu korisnika uvodeći sasvim novu funkcionalnost na našem tržištu: I-taxi Viber bot.

U pitanju je do sada ubedljivo najjednostavniji način pozivanja taxi vozila koji za cilj ima da još više olakša i sasvim pojednostavi način na koji korisnici naručuju taksi vozila bez pozivanja dispečerskog centra, čekanja i nepotrebnih telefonskih troškova.

Korisnici I-taxi usluga mogu od sada, krajnje jednostavno, bez registracije i instaliranja bilo kakvih dodatnih programa ili aplikacija, sa samo dva klika da poručuju taxi vozilo.

Iskorišćavajući snagu intuitivnog interfejsa Vibera, bot automatski traži najbliže dostupno vozilo, osiguravajući brzu uslugu.

Oni koji žele da isprobaju i koriste ovaj način pozivanja, dovoljno je da posete zvaničnu I-taxi internet stranicu (www.i-taxi.rs) i na naslovnoj stranici kliknu na ikonicu Viber bota i tako se direktno povežu sa botom koji će im odmah ponuditi jedan od tri moguća načina naručivanja taxi vozila:

  1. Slanjem GPS lokacije na kojoj se korisnik nalazi ukoliko želi da na tu lokaciju taxi vozilo dođe po njega,
  2. Upisom adrese (ulica i broj) na koju korisnik želi da taxi vozilo dođe,
  3. Izborom jedne od ranije korišćenih adresa

Nakon izbora jednog od ova tri načina, bot će proveriti sa korisnikom da li ga je tačno razumeo i nakon što korisnik potvrdi, bot će mu u roku od samo nekoliko sekundi poslati informaciju o tome koje vozilo i za koliko vremena dolazi na željenu adresu. Po dolasku na željenu adresu, bot će poslati korisniku poruku da je vozilo stiglo na adresu tako da korisnik nema potrebe da čeka vozilo na ulici.

Ovim je I-taxi još jednom pokazao da zaista ide ispred svog vremena, da prati najnovije trendove i prihvata uvođenje novih tehnologija koje donosi četvrta tehnološka revolucija, a sve u cilju zadovoljavanja potreba svojih korisnika koji žele bržu i jednostavniju uslugu.

U I-taxiju veruju da će i ovu uslugu prepoznati korisnici i da će doživeti veliki uspeh poput njihove jedinstvene aplikacije koja zahtevnijim korisnicima omogućava mnoštvo naprednih funkcija, poput estimacije cene koštanja usluge, rezervacije vozila, izbora tipa vozila, praćenja vozila u dolasku na adresu, bezgotovinskog plaćanja taxi usluge, vođenja evidencije vožnji i brojnih drugih mogućnosti.

I-taxi jedini u gradu ima ovu uslugu, a u Srbiji, pored I-taxija, ovu uslugu pruža još jedino Crveni red taxi, vodeći taxi prevoznik u Novom Sadu.

Da biste iskusili praktičnost i efikasnost I-taxi Viber bota, posetite internet stranicu na www.i-taxi.rs i kliknite na ikonicu Viber bota.

Uputstvo za korišćenje I-taxi viber bota

KORAK JEDAN: Na sajtu birate opciju Viber bot, usluga se pokreće i dobijate pozdravnu poruku.

KORAK DVA

OPCIJA 1:UNESITE ADRESU

Kada unesete željenu adresu, neophodno je da je odaberete između ponuđenih adresa i da potvrdite porudžbinu vozila.

OPCIJA 2: UPUTSTVO ZA SLANJE GPS-A

U slučaju da šaljete lokaciju preko GPS-a, on mora biti uključen na telefonu. Tapnite ikonicu predviđenu za slanje lokacije putem vibera (obeleženo crvenim), pa nakon toga potvrdite slanje lokacije. Na samom kraju odaberite adresu iz liste ponuđenih.

OPCIJA 3: BIRANJE PRETHODNIH ADRESA

Ako imate prethodno poručenih preko Viber bota, pojaviće se lista sa adresama prethodnih poziva.Vozilo se sa samo jednim klikom poziva na željenu lokaciju.

Nakon korišćenja, vratite se na glavni meni.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga