Humanitarno veče za decu obolelu od raka

Podeli:

U subotu, 9. marta. 2019. godine, u Svečanoj sali Restorana“Mrkšićevi salaši“ u Srpskom Itebeju, NURDOR i Humanitarna organizacija „Petrovgrad“ organizuju humanitarno veče za sve Vojvođane i ljude dobre volje koji bi svojim prisustvom pomogli u stvaranju boljih uslova za lečenje dece obolele od raka. Početak je zakazan za 17 časova. 
Minimalni iznos uplate za ulaznicu iznosi 5.000, 00 dinara. 
U programu večeri učestvovaće tamburaški rokenrol bend „Banda drvena“ iz Novog Sada, Bora Otić će predstaviti svoju novu knjigu, a glumac Jovica Jašin goste će pozdraviti „Vojvođanskom zdravicom“. Organizovana je degustacija vojvođanskih vina, a „Mrkšićevi salaši“ će se pobrinuti za delikatesnu večeru. 
Podsetimo, sličan događaj volonteri NURDOR-a iz Zrenjanina organizovali su 22. 11 2018. u hotelu Vojvodina u Zrenjaninu, kada je prikupljeno preko million dinara za otvaranje nove roditeljske kuće u Beogradu. Novac je prikupljen kroz donacije koje su podrazumevale minimalnu uplatu u iznosu od 5,000.00 rsd po osobi za svečanu večeru, kao što će biti slučaj i ovog puta.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga