Gradonačelnik razgovarao sa direktorom Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije – posebna pažnja bezbednost dece

Podeli:

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura održao je u svom kabinetu radni sastanak sa direktorom Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije Duškom Pešićem i njegovim saradnicima.

 
 
Sastanku su prisustvovali i načelnik Saobraćajne policije u Zrenjaninu Slaviša Lakičević, član Gradskog veća Dragan Gudžev, kao i članovi Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Zrenjanina Mirko Petrović i Sanja Marić.
 
Tokom razgovora bilo je reči o dosadašnjoj saradanji između Grada Zrenjanina i Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije, kao i o tome kako tu saradnju podići na još viši nivo. 
 
 
Takođe, razmatrane su i aktivnosti koje su u našem gradu sprovedene tokom prethodne godine, a dogovarane su i one koje će tek biti realizovane tokom 2021. godine i koje će za cilj imati povećanje bezbednosti u saobraćaju, posebno na putevima na teritoriji našeg grada. 
 
 
Zajednička ocena sa današnjeg sastanka jeste da posebna pažnja, kao i do sada, bude usmerena ka edukaciji učesnika u saobraćaju, naročito dece, ali i drugih kategorija kao što su mladi, biciklisti i naši sugrađani stariji od 65 godina. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga