Grad Zrenjanin i “Off road klub Anđeli 4×4“ i ove godine sproveli zajedničku humanitarnu akciju

Podeli:

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac učestvovao je u još jednoj humanitarnoj akciji. Nova akcija sprovedena je u saradnji sa „Off road klubom Anđeli 4×4“. Zamenik Santovac i članovi tog kluba posetiti su najpre porodicu Sarvak sa trinaestoro dece u Mužlji, a zatim i  porodicu Marković sa dvoje dece, korisnike stana za socijalno stanovanje u ulici Franje Kluza, čija je kuća stradala u požaru.

 – Već tradicionalno, Grad Zrenjanin zajedno sa džipistima organizuje akciju u sklopu koje obilazimo porodice sa većim brojem dece. Ovih dana obilazili smo i porodice u naseljenim mestima, a danas su to porodice iz Zrenjanina. Ovde u Mužlji imamo porodicu sa trinaestoro dece, najmlađe je dete od deset meseci, a najstarije ima 24 godine. Danas se moglo videti da smo malo radosti i sreće uneli i u ovu porodicu. Naravno, videli smo i šta je to što bismo još mogli pomoći, a dobrodošli su svi koji svojim prilozima žele da pomognu ovakvim porodicama koje imaju veći broj članova – rekao je Santovac. 

 Zahvalio se članovima kluba “Anđeli 4×4″ koji svake godine, u saradnji s Gradom Zrenjaninom, učestvuju u akciji i rekao da je u cilju svih da se isto čini i narednih godina kako bi se pomoglo višečlanim porodicama.  Sava Gažić iz „Off road kluba Anđeli 4×4“ rekao je da se humanitarna akcija “Ulepšajmo nekome praznike” odvija već četvrtu godinu. 

 – Ove godine obradovali smo dve porodice od sredstava koje nam je dao Grad i koje smo međusobno prikupili, a veliki deo sredstava dao nam je pedijatar dr Toma Stevanović. Zahvalio bih se svima i zamolio sve ljude dobre volje da u narednom periodu, kada oglasimo da organizujemo ovakve akcije, da nam još više izađu u susret i još više pomognu, jer, naše malo nekome zaista znači mnogo – rekao je Gažić. Za porodicu Marković su pored novogodišnjih paketića, hrane i sredstava za higijenu, kupljena i uručena dva nova kreveta.      

Autor,foto: zrenjanin.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga