Gimnazija počinje sa nastavom na daljinu

Podeli:

Rukovodstvo Gimnazije u Zrenjaninu oglasilo se saopštenjem koje prenosimo u potpunosti.

„U skladu sa trenutnom situacijom i uputstvom Ministarstva prosvete da se nastava ne prekida, već se prelazi na učenje na daljinu, naša škola se opredelila da od ponedeljka, 23. marta nastavu izvodi putem elektronskih gugl učionica. Gugl učionica ima velike mogućnosti za postavljanje različitih sadržaja i lekcija, direktnu komunikaciju između učenika i nastavnika , zadavanja i vrednovanja zadataka i još niz drugih interaktivnih mogućnosti.
Trenutno nastavnici vredno rade na kreiranju virtuelnih učionica za sva odeljenja.
Ono što je važno da znate je da je nastava obavezna za sve učenike i da će se pratiti i vrednovati njihov rad i angažovanje.
Ovih dana će svi učenici od svojih nastavnika dobiti poziv da se priključe učionicama. Molimo učenike da to učine, a roditelje da ih podstaknu na praćenje nastave i izvršavanje obaveza.
Mada većina učenika dobro vlada savremenim tehnologijama, za vas smo pripremili video uputstvo kako se koristi učionica. Ovo uputstvo kao i sva obaveštenja u vezi sa digitalnom nastavom nalaze se na našem sajtu http://www.zrenjaninskagimnazija.edu.rs/
Sajt će se redovno ažurirati i sve relevantne informacije dobijaćete tim putem.
Verujemo da će ovakav način rada biti zanimljiv i koristan i da ćemo uspešno, sa novim znanjima završiti ovu školsku godinu“, navodi se u saopštenju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga