Genghai broj 1 u okrugu Laišan grada Jentaja se pojavio na promotivnom događaju „Gostoljubivi Šandung, dobri Šandung“ u Pekingu

Podeli:

(Autor fotografije: Liu Fei)

Nedavno je u Izložbenoj sali u Pekingu otvoren promotivni događaj „Gostoljubivi Šandung, dobar Šandung 2023“ u Pekingu. Genghai broj 1 u okrugu Laišan grada Jentaja se pojavio na izložbi kao jedan od šest istaknutih projekata „važnih karika za veliku zemlju“ provincije Šandung.

Genghai broj 1 je prvi opremljeni kompleks morskih rančeva za slobodno vreme u zemlji. Sadrži čeličnu konstrukciju baznog tipa u oblasti pomorskog inženjeringa, protežuci se kroz pomorsko inženjerstvo, objekte i opremu za konvencionalni i pametni uzgoj riba i moderne morske rančeve. Sa više od 80 ključnih tehnologija na terenu, ovaj projekat usvaja model razvoja „5G + morski ranč“ kako bi se postigla organska integracija industrijskog lanca, inovacija i talenata. Ekološka ograda za razmnožavanje okružuje vodno telo od 400 000 kubnih metara, koje je i najveće pojedinačno gnezdeće vodno telo u zemlji. Na pomenutom promotivnom skupu, Genghai broj 1 je demonstrirao svoja građevinska dostignuća u oblasti morskog rančiranja kroz prikaz modela, video promociju, demonstraciju na licu mesta, i tako privukao veliki broj preduzetnika.

Poslednjih godina, okrug Laišan grada Jentaj, zasnovan na bogatstvu morskih resursa i industrijskim prednostima, fokusirajući se na prednji kraj (front end) i najsavremeniju industriju savremenog morskog ribarstva, energično je izgradio pomorsku „plavu žitnicu“ i obezbedio mogućnost replikacije i promotivni „Plan Šandunga“ za izgradnju morskih rančeva širom zemlje “ kao i „Razvojna iskustva Šandunga“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga