Fotografišite kao profesionalac, počinje škola fotografije Pavla Taborošija

Podeli:

Poznati fotograf iz našeg grada, Pavle Taboroši objavio je upis za novu generaciju polaznika škole fotografije u Zrenjaninu.

Mnoge fotografije na internetu, portalima i fan stranicama su delo ovog istaknutog i vrhunskog stručnjaka.

Fotografijom imate mogućnost da zauvek zabeležite najbitniji i najsrećniji trenutak u životima svakog od vas. Svako ume da napravi fotografiju, ali kakvog će kvaliteta ona biti, to je vrlo diskutabilno pitanje.

Svoje dugogodišnje iskustvo je stekao zahvaljujući vrhunskim stučnjacima sa kojima je imao priliku da radi i nauči najbitnije stvari u ovom poslu.

Zahvaljujući školi fotografije Pavla Taborošija, svako od vas će imati priliku da nauči osnovne stvari koje se tiču fotografisanja, naravno tu su i napredni kursevi koje možete pohađati.

Polaznici će moći da na pravi način upoznaju mogućnosti i karakteristike fotoaparata, savladaju kreativne elemenata fotografije, kompozicije i fotografskih planova.
Posle ove škole, polaznici će steći kvalitetnu osnovu za bavljenje fotografijom, amaterski ili profesionalno. Dokaz tome su mnogi koji uspešno nastavljaju fotografsku karijeru. Ima i onih koji ne nastavljaju aktivno da fotografišu, ali su im fotografije sa putovanja višestruko kvalitetnije.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga