Festival odbojke ponovo u Zrenjaninu

Podeli:

U Zrenjaninu će se u periodu od 31.5.-2.6.2024.godine održati pravi festival odbojke. Pretpioniri u  konkurenciji dečaka i devojčica igraju državno prvenstvo. Zrenjanin u kategoriji pretpionira predstavlja OK Proleter čiji su članovi aktuelni prvaci Vojvodine. Devojčice koje su vicešampionke Vojvodine, nažalost nisu uspele da se plasiraju na državno finale.

„Dečaci vredno treniraju. Spremamo se za državno takmičenje. Fizički su spremni i znam da će da ostave srce na terenu sigurno – kaže Darko Jančić, trener Proletera – Na državno  prvenstvo dolazi  8 ekipa u kategoriji pretpionira i 8 u kategoriji pretpionirki. Biće oko 240 takmičara, ali siguno će biti mnogo više gostiju u Zrenjaninu, jer očekujemo da dođu i njihovi roditelji, rodbina, prijatelji da ih podrže. Ovo je jedna lepa promocija grada. Gosti nam dolaze iz čitave Srbije. Iz Beograda, Kraljeva, Jagodine, Sremske Mitrovice, Novog Sada,  Niša, Zaječara, Stare Pazove, Obrenovca i drugih gradova. Zahvaljujemo se Odbojkaškom savezu Srbije koji nam je dodelio domaćinstvo, Odbojkaškom savezu Vojvodine, Gradu Zrenjaninu koji nas je podržao u ovom poduhvatu i svim ljudima koji nam pomažu da državno prvenstvo organizujemo kako treba – ističe trener Jančić.

Utakmice će se igrati u Kristalnoj dvorani, SD “Miloš Grbić” u Kleku, Sali Gimnazije i sporstkoj hali “Zvonko Vujin” (hala Medison).

Raspored utakmica je objavljen na Facbook stranici kluba, a i na Instagram profilu kluba.

Takmičari će biti smešteni u Domu učenika Angelina Kojić-Gina u centru grada. Neko slobodno vreme uveče će sigurno moći da iskoriste da obiđu i vide malo grad,druže se i steknu nova prijateljstva.

Pozivamo naše sugrađane, ljubitelje dobre odbojke i navijače da dođu i podrže naše dečake sa tribina. Verujemo da će kao i uvek biti sjajna atmosfera, a to nam na terenu puno znači.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga